Spanat

Ja då har vi varit och spanat på en lägenhet. Och den var väldigt fin för att vara hyresrätt! Vi kommer ju rätt så säkert inte hinna att sälja vårt hus så pass snabbt så att vi skulle kunna flytta in i den men det känns ändå bra att veta vad man kan förvänta sig lite för de pengarna osv. Den var på 139 kvm visst, lite större än jag trodde. Stooooort vardagsrum på typ 1,5 rum med parkett och öppen spis. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch och jacuzzi. En liten toalett som också var helkaklad. Köket var väl det som kändes mer slutet med gamla vitvaror men det hade man nog stått ut med eller bara köpt egna och bytat ut. Aja, det blir nog inget med det men det var kul ändå!

Har varit inne på hemnet och spanat lite på vad det finns för hus här i beddinge också till salu och det var verkligen inte många! Två hus kom ut för 2-3 dagar sen som var på 95 kvm båda två och de hade begärt 2 350 000 för det. Så jag räknade lite på kvm-pris och då skulle vårt hus ligga på ca 3 000 000 och det hade ju vatt najs om det hade gått. Det är det vi hade velat ha egentligen för att gå plus minus noll med alla lån, mäklare och vinstskatt. Men först ska vi röja lite här hemma och sen få hit en mäklare och se vad denne säger. 

Så håll tummarna för att någon rik liten människa vill köpa vårt hus inom en snart framtid för massa miljoner mer än vi egentligen behöver 😄 det hade ju aldrig vatt fel liksom haha. 


Kommentarer
Linn

Gillas gillas :)

2014-03-11 @ 20:36:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emmelinasnyakondition

En blogg om min nyvunna kärlek för löpning och allt annat stressigt och roligt som pågår i mitt liv.

RSS 2.0