Mitt sommarlov!

Nu har jag sommarlov! Superskön känsla. Väntar bara på att få tillbaka ett arbete och en tenta innan jag är helt säker, men det är inte hela världen om jag för göra om nåt av de för det kan jag göra hemma ändå. 

I torsdag hade vi lite avslut i klassen hemma hos en som heter Marcus. Det var supertrevligt! Vi drack gott vin och spelade kubb. Sen var vi några stycken som åkte vidare till Koi på lilla torg och fortsatte natten där. Sen blev det att jag och Julia övernattade hos en annan tjej i klassen. Det var meningen vi skulle åka tillbaka till hbg till Julia kl 00, men vi hade alldeles för trevligt för det 😊 

Dagen efter var jag seeeeg. Först från Malmö till hbg för att hämta bilen och sen köra ner igen 😂 jaja det gick iaf! På eftermiddagen cyklade hela familjen till smygefestivalen, Nicole fick åkt karuseller och jag fick handlat munkar. Sen cyklade vi vidare hem till Månsson och Nathali och åt middag där. När vi sen kom hem igen, var jag sååååå trött och somnade rätt snabbt. 

Det visade sig efter ett par timmars sömn att Nicole hade 40 gradera feber och iaf inte tänkt sova så jag fick dela säng med henne = ingen sömn den natten. Som tur var så gjorde vi ingenting så på lördagen så fick återhämtat mig lite iaf. Jo förutom att jag sprang en runda på 4 km med intervaller, som kändes bra! 

Idag söndag så har vi städat järnet här hemma och jag har varit iväg och storhandlar. Ikväll blir det grillat och jordgubbar med glass. 

Imorgon börjar sommarjobbet, börjar med ett kvällspass 12.30-21. Och resten av veckan går i samma arbets tecken. 





Vincent mular in en majskolv i huvet, härliga barn!

Skolslut och sommarjobb

Nu börjar denna terminen ta slut. Tiden går såååå snabbt! Har en tenta i psykiatri imorgon och måste komplettera lite i en av världens tråkigaste uppgifter men sen är jag minsann två tredjedelars sjuksköterska och ljuset i tunneln närmar sig 😊 

Väntar fortfarande!! på mitt sommarschema. Skrev till chefen på akuten för typ tre veckor sen och frågade när jag skulle få det och då fick jag iaf hur jag skulle jobba första veckan och resten skulle inte bli klart förrän 2 juni men jag har fortfarande fått nåt. För jag har ju ändå inget liv jag behöver planera, eller? 

Idag tar jag barnet och åker till Tomelilla för att ge henne en hepatit a vaccination. Får väl bli ett besök på bo ohlsons efteråt för att trösta henne lite 😊 annars ska jag bara plugga till tentan idag. 

Vi har smått påbörjat projekt "bli av med blöjan". Nicole hatar att gå på toaletten/pottan men nu är vi trötta på blöjan, så det får helt enkelt bli blött här hemma tills hon själv känner att det är äckligt. 


Nicole med kaninen mormor och morfar fick i bröllopsdag present 😄


Köket i lägenheten som vi var och kollade på i söndags 😊 



Del av vardagsrummet 


Glad tjej med sin nya cykel, vi cyklar varje dag här hemma nu...


Så sjukt goda tårtor bakade av min kusin Linnea. Hon börjar gymnasiet på nåt konditorprogramm nu till hösten och vi blir nästan grannar, behöver jag säga mer?


Fina före detta arbetskollegor på mormorshower hemma hos Emmeline i fredags 😊 Emmeline är i vitt och ing-Marie (mormorn) i rosa. 


Föräldrar som vi överraskade i lördags med lite fest på deras 30-åriga bröllopsdag. 



emmelinasnyakondition

En blogg om min nyvunna kärlek för löpning och allt annat stressigt och roligt som pågår i mitt liv.

RSS 2.0