Springa springa springa

Denna veckan har det blivit mycket spring. Två korta rundor på 3,2 km och en på 5 km och idag var det meningen att det skulle vara en runda på 6,4 km men efter 1,5 km höll mina benhinnor på att döda mig så jag slutade faktiskt då och gick istället. Runkeepers schema är att man ska springa 4 ggr/veckan och det är nog lite mycket för mig i nuläget iaf. Nästa vecka tar jag bort kortisen på lördagen och kör på söndagen istället. Två dagar i rad blir lite väl när jag inte kommit helt igång än. 

Men annars känns det faktiskt riktigt skönt! Min 5 km tur var nog den skönaste joggingturen jag någonsin haft. Reflekterade inte ens över hur långt jag hade sprungit och farten var superjämn och kunde till och med öka de sista två kilometrarna utan att känna någon som helst trötthet. Så vill jag ha det varje gång jag är ute! 

Nu har vi precis skruvat ner gungan här ute. Michelle och hennes familj ska komma och köpa den idag tror jag. Niklas och Nicole har precis cyklat en runda, de skulle till smyge och köpa glass och leka. Jag fick bli hemma för jag måste hinna duscha och sånt innan jag kör till praktiken för jobb 13-21.  Behöver jag säga hur gärna jag hellre hade varit med min familj och myst idag? Det är underbart väder så ut med er allihopa! 








Svettigt värre i värmen igår 😂

Utedag

Idag har varit en såååå skön och ledig dag. Solen har lyst hela dagen och värmen har gassat. Jag har klippt gräset med en sån handklippare om ni förstår vad jag menar. Det tog ungefär två timmar, är helt öm i händerna nu. Och färg på kroppen har jag också fått, det är okej att klippa gräset i bikini när ingen annan kan se in 😊 

Nicole har varit helt behaglig att vara med hela dagen och vi har cyklat, gungat och gått promenader. 
På en av promenaderna gick vi på en väg som sen visade sig vara ny tjära på med stenar ovanpå så man såg inte tjäran. På den här vägen skulle Nicole sätta sig ner och plocka stenar. Sen hade vi tjära överallt. Hela Nicole var full med tjära, rockys tassar, mina kläder och halva huset. Och vet ni att det är omöjligt att få bort det skitet? Har gnuggat med aceton på hela oss, tassar och huset och ändå är där fläckar kvar, suck.. Jaja det får lov att slitas bort helt enkelt. 

Ikväll väntar en 5 km löprunda på mig, sen har verkligen hela min kropp fått jobba idag och jag kommer sova gott inatt. Det har iaf varit en produktiv dag 😊 




Skrik skrik!!

Fick till mig att bloggen skriker efter en uppdatering haha. Så här kommer den Jennifer! Så har du något att läsa ikväll/imorgon 😄 

Ja psykplaceringen började ju förra veckan och jag står fast vid mitt beslut stt psyk inte är min grej. Två självmordsförsök på avdelningen på två veckor, helt absurt. Men ja annars består dagarna mest av pillerdosering, injektioner, samtal med patienterna och av att äta mat 😊 personalen på avdelningen gillar att äta haha. 

Imorgon är jag ledig eftersom jag ska jobba hela helgen och planen är att inte göra ett skit! Jag och Nicole ska bara vara hemma och njuta av det underbara vädret och ha kul tillsammans. 

Jag har börjat med träningen till 10K under 60 min. Igår klockan 05.15 ringde klockan och jag drog på löparkläderna och stack ut. Förstår ni att jag vaknade en timme tidigare än nödvändigt för stt gå ut och springa, och jag gjorde det?!? Ja vi får se hur länge detta håller haha. Håll tummarna! 

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna. 


Nya cykelvagnen. 







Lundaloppet

Nu har jag nog börjar komma igång med löpningen igen. I måndags sprang jag vårruset på ca 31 min. 7 min snabbare än förra året!! Och idag ska jag springa 10 km i lundaloppet. Har sprungit 10 km typ 2 ggr i år och det har gått sådär. Så idag blir det nog inga rekord slagna iaf haha. Är glad om jag tar mig runt levandes. 

Har satt upp mig på ett löparschema på runkeeper för att klara 10 km under 60 min och med måldatum den 6 sep, när det är midnattsloppet. Hoppas verkligen det kommer gå. Hade varit sååå kul! 

På måndag börjar min psyk placering i Malmö. 4 veckor till sen är det "sommarlov"! Slutar skolan 5 juni och börjar sommarjobbet den 9 juni så där är inte så mycket ledighet. Men sen har jag de sista två veckorna i augusti ledigt. 

Jaja ha det bra tills nästa gång. 

Heja mig och Nathali idag!!



emmelinasnyakondition

En blogg om min nyvunna kärlek för löpning och allt annat stressigt och roligt som pågår i mitt liv.

RSS 2.0