Utför

Ja det börjar gå utför med denna bloggen. Det är inte för att jag inte har något att berätta, det är bara att jag gör så himla mycket och glömmer bort bloggen. Jaja, det lugnar väl ner sig snart i livet :)
 
Har två lopp framför mig inom en snar framtid. Vårruset om en vecka (5 maj) på 5 km och Lundaloppet den 10 maj på 10 km. Stod i valet och kvalet om jag skulle välja 5 eller 10 km på den. Men tyckte lite synd om Nathali isf som skulle få springa 10 km helt själv, mest för att vi springer lika snabbt. Nooooot! Och vet ni vad! Jag har ännu inte varit ute och sprunigt sen i typ februari/mars haha. Detta kan gå hur som helst. Det får bli två superintensiva veckor nu, så inom en snar framtid kommer ni få läsa mitt gnällande om värkande benhinnor, jag är redo!
På lördag ska jag iaf heja på Nathali och på Beckan på sydkustloppet. Ni vet det där loppet som jag svor på att jag skulle springa, halvmaran. Som jag i slutet faktiskt bangade. Ja jag vet, sämst!!! Det är okej att mobba mig, men bara om ni själva springer den :) 
 
I helgen har det varit soooool och underbart varmt vår/sommarväder. Igår lämnade vi bort Elvis till ett par i Brösarp som saknade sällskap då de fått avliva sina två katter. Idag fick jag ett sms om att han hade rymt och att dem letat i skogarna efter honom men inte sett honom :( Var mitt hjärta ledset igår kan ni ju tänka er vad det är idag! Han är ju otroligt snabb på att slinka ut/in, men jag hoppas verkligen att han kommer tillbaka till dem, han hade haft det riktigt bra hos dem. Håll tummarna!
 
Imorgon börjar vecka tre på Skurups vårdcentral. Det är faktiskt riktigt roligt där! Lär mig massor :) Väldigt mycket telefonrådgivning och det ska jag själv börja prova nu i veckan. Det är inte lätt att ge råd på telefon till patienter man inte träffat och som man inte kan se framför sig. Man måste veta vad man ska fråga, tur jag kommer ha min handledare bredvid som tjuvlyssnar :P
 
Ha en fin kväll allihopa!
 
 
 
Min fina kise <3

Husvisning!

Ja här har det hänt grejer! Nu har vi hunnit ha vår första visning på huset och den gick jättebra! Ska ha en till på måndag, och lite budning hade ju inte varit fel :)
 
Vi själva var på en visning på en 4:a på 98 kvm i Ystad i onsdags, och den var jättefin :) Nu kan vi bara hålla tummarna på att vi får den också. Det hade varit jätteskönt att ha något att se framemot samtidigt som huset säljs.
 
Annars rullar livet på som vanligt. Jag har börjat min vårdcentralspraktik och änsålänge går det jättebra. Är lite förvånad över hur kul det faktiskt är ändå. Väldigt mycket telefonrådgivning och boka tider till läkare, men även en del mottagningsarbete med spola öron, injektioner, lägga om sår och massa sånt som folk behöver hjälp med. 
 
Idag har vi allihopa varit hemma hos Jennifer och Dennis och myst. Lika trevligt som vanligt, och Adele sov precis som vanligt :)
Imorgon ska jag kolla lite konst i Ystad tillsammans med Kajsa och Sofie som är helt nyinflyttad till Ystad. Det ska bli väldans trevligt :)
På söndag ska jag, Niklas och Nicole vara helt själva. Det ska bli jätteskönt! Det är inte ofta vi är lediga tillsammans utan att ha något att göra. Vi ska bara mysa, vara ute och ha det skönt!
 
 

Vabbelivabb

Igår när jag kom hem från skolan och hade hämtat Nicole tyckte jag hon kändes lite varm. Japp, 40,5 graders feber! Typ kokade den lilla stackaren. Proppa i alvedon, försöka ge mat och vätska och klä av henne sen satt vi och myste hela kvällen ända tills hon somnade i min famn. Det är hemskt när ens barn är sjuka men samtidigt är det rätt mysigt. Det är typ enda gången jag kan sitta och verkligen hålla om henne och gosa utan att hon protesterar :p
Ja så idag är vi hemma, men febern är mycket lägre idag, 38,3, så hon har inte fått någon alvedon heller för hon är pigg och glad :) 

Har precis målat listerna till tvättstugan och nu tar jag det lite lugnt. 

Igår hade en ringt till mäklaren och ville typ köpa huset direkt, riktigt najs! Men han får lugna sig lite tills vi haft de andra visningarna så andra kanske också blir lite sugna. Man kan ju alltid hoppas på lite budgivning även om det inte är något jag räknar med :p


Jag och min varma sjukling

Då var det freeeedag i blodet igen!

Och jag är tröttare än tröttast! Har nog varit ledig för länge nu. Har bara varit i skolan måndag och idag denna veckan. Både jag och Nicole är helt trötta i kanelen och hon har gnällt nu de senaste två timmarna men nu äntligen har hon bäddat ner sig i soffan och lugnat sig lite. 

Idag kom huset ut på hemnet 😱 känns så sjukt konstigt att se sitt hus till salu. Jag har ju bott här i 23 år! Lite ledsamt men jag vet att vi får det bättre i Ystad sen. Mindre materiella saker och mer tid tillsammans, det är det som räknas i slutändan! 

Igår fick jag reda på att jag blev godkänd på barntentan också. Det var den jag var lite nervös över att jag inte hade klarat, men det behövde jag inte vara uppenbarligen! 😊 så nu har jag 99 högskolepoäng i kistan, bara 81 poäng kvar sen är jag legitimerad sjuksköterska 😄😄😄 

Imorgon ska jag i tjänsten med Johanna i Ystad och efter det är det möte, sen ska jag bara ta det lugnt. Söndagen kommer bestå av att röja i tvättstugan för på måndag kommer Christian och ska fixa golvet, sen är det också tip top. 


Huset!


Världens bästa kompis med världens finaste Adele ❤️

emmelinasnyakondition

En blogg om min nyvunna kärlek för löpning och allt annat stressigt och roligt som pågår i mitt liv.

RSS 2.0